Cégünk fő profilja a belföldi fuvarozás, áruszállítás, költöztetés. Székhelyünk Budapesten van, de fuvarozunk az ország bármely pontjára. Hívjon bizalommal: 06 30 286 5060
költöztetés, költöztetés budapest, költöztetés budapesten, költöztetés olcsón, költöztetés árak, teherfuvarozás, teherfuvarozás budapest, teherfuvarozás budapesten, teherfuvarozás olcsón, teherfuvarozás árak

Költöztetés, teherfuvarozás nem csak Budapesten!

Költöztetés

Ha profi költöztető céget keres, akkor ne keressen tovább! A költöztetésben szerzett több 10 éves tapasztalatunkra nyugodtan számíthat, legyen szó komplett költöztetésről, vagy csak 1-2 bútor, berendezési tárgy szállításáról.
Bútorszállítás - Cégünk fő profilja a belföldi fuvarozás, áruszállítás, költöztetés. Székhelyünk Budapesten van, de fuvarozunk az ország bármely pontjára. Hívjon bizalommal: 06 30 286 5060

Ha Ön azt akarja, hogy a költöztetés ne legyen tortúra, mi megoldjuk a problémáját, de ha csak épületen belüli bútor, berendezési tárgy mozgatást szeretne szállítás nélkül, ránk abban az esetben is számíthat.

Alkalmazottaink, sofőrjeink, rakodóink több éve, évtizede nálunk dolgoznak, egytől-egyig kiváló megbízható szakemberek. Úgy gondoljuk ez az összeszokottság, ügyfélközpontúság a siker egyik záloga, bármilyen vállalkozásról legyen szó, mindig ezt tartjuk a legfontosabbnak.

Természetesen nem csak költöztetéssel, bútorszállítással, vagy egyéb berendezési tárgy szállításával kapcsolatba kereshet minket, hanem bárminemű teherfuvarozással kapcsolatosan is.

Fontosabb referenciáink között említhetjük kiemelt irodaparkok folyamatos bútorszállítási, költöztetési megbízásait, de akár ide sorolhatnánk országos szinten ismert könyvtárak folyamatos, szerződésben rögzített áruszállítási, költöztetési munkáinkat. Mégis a legnagyobb elismerés munkánk minőségét illetően, a számos visszahívás, elégedett ügyfél visszajelzése mint magánszemélyek, de cégektől egyaránt.

-------------------------------------------------

Bútorszállítás, Költöztetés, Tehertaxi szolgáltatás

 • A főváros területén kiszállásunk díjmentes, ez vonatkozik a költöztetésre, áruszállításra, zsákos sittszállításra és bármely egyéb teherszállítással kapcsolatos munkáinkra. Tehergépjárműveink mind műszakilag és esztétikailag egyaránt rendszeresen karbantartottak. Ezen dolgokra nagyon szigorúan ügyelünk, mert nálunk a cél a visszatérő elégedett kuncsaft, és nem az egyszeri szállítás elérése.
 • A költöztetésen és teherfuvarozáson kívül cégünk foglalkozik építőanyag és ömlesztett áru szállítással, zsákos sittszállítással és lomtalanítással Budapesten és vonzáskörzetében. Fontos megjegyezni, hogy konténer lerakásával nem foglalkozunk, kizárólag kisteherautóval szállítjuk el a sittet, építési törmeléket.
 • Zsákos Sittszállítás bővebb Info: Zsákos Sittszállítás és Lomtalanítás Budapesten

  Építőanyag és Ömlesztett áru szállítás bővebb Info: Építőanyag szállítás Budapesten

  Mennyivel a szállítás várható időpontja előtt kell megrendelni a költöztetést, bútorszállítást vagy bármely egyéb szállítási szolgáltatást?

 • Természetesen a bútorszállítás esetében nagyon gyakori az aznapi szállítás megrendelése, mivel az ügyfél már a bútorüzletből felhív minket, hogy esetleg aznapi bútorszállítást kérhetne-e. Túlnyomó többségben még az aznapi szállítást is ki tudjuk vitelezni, de amennyiben lehetséges, érdemes 1-2 nappal a szállítás előtt egyeztetni cégünkkel.
 • Bútorszállítással, teherszállítással, költöztetéssel vagy bármmely egyéb közúti áruszállítással kapcsolatosan, hívjon minket bizalommal! Szaktudásunkal garantáltan az Önök hasznára leszünk!

  -------------------------------------------------

  Költöztetéssel és teherfuvarozással kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink Budapesten, a teljesség igényével:

  I. kerület (Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), II/a. rész (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)  bútorszállítás, bútorszállítás budapest, bútorszállítás budapesten, bútorszállítás olcsón, bútorszállítás árak, bútorszállító cég, tehertaxi, tehertaxi budapest, tehertaxi budapesten, tehertaxi olcsón, tehertaxi árak
  KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST!

  Koncz 2004 Bt.

  "Megbízhatóság
  Gyorsaság
  Precizitás"

  Hívjon bizalommal: 06 30 286 5060