Cégünk fő profilja a belföldi fuvarozás, áruszállítás, költöztetés. Székhelyünk Budapesten van, de fuvarozunk az ország bármely pontjára. Hívjon bizalommal: 06 30 286 5060
költöztetés, költöztetés budapest, költöztetés budapesten, költöztetés olcsón, költöztetés árak, teherfuvarozás, teherfuvarozás budapest, teherfuvarozás budapesten, teherfuvarozás olcsón, teherfuvarozás árak

Költöztetés, teherfuvarozás nem csak Budapesten!

Referencia

 • Már lassan húsz éve, több budapesti tüzéptelep kizárólagos szállítója vagyunk.

 • Az ország kiemelt építőipari cégeit a megbízóink között tudhatjuk.

 • Költöztetéssel kapcsolatosan 4 fővárosi és 2 Pest megyei könyvtár, és 11 budapesti étterem kizárólagos költöztetője és beszállítója vagyunk, immár 8 éve.

 • A személygépjárműves kiscsomag, küldemény szállítás területén, több kórház és rendelő, szerződéses szállítója vagyunk országos szinten.

 • Ügyfeleinktől rendszeres visszahívást kapunk. Azt gondolom, ennél nagyobb referencia a munkánk minőségét illetően nem is kell.

 • Sittszállítással, zsákos sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatos munkálatok túlnyomó részét Budapest területén cégünk végzi.
 • -----------------------------------------------------

  Bútorszállítás, Költöztetés, Tehertaxi szolgáltatás

 • Budapest egész területén kiszállásunk díjmentes, ez ugyanúgy vonatkozik a költöztetésre, áruszállításra, zsákos sittszállításra és bármely egyéb szállítással kapcsolatos megrendelésekre. Teherautóink rendszeresen karbantartottak, mind műszakilag és esztétikailag egyaránt.
 • A bútorszállításon, költöztetésen, és áruszállításon kívül cégünk foglalkozik építőanyag és ömlesztett áru szállítással, zsákos sittszállítással és lomtalanítással is. Fontos megjegyezni, hogy konténer lerakásával nem foglalkozunk, kizárólag kisteherautóval szállítjuk el a sittet, építési törmeléket.
 • Sittszállítás bővebb tájékoztatás: Zsákos Sittszállítás és Lomtalanítás

  Építőanyagszállítás bővebb tájékoztatás: Építőanyag és Ömlesztett áru szállítás

  -----------------------------------------------------

  Mennyivel a szállítás várható időpontja előtt kell megrendelni a bútorszállítást vagy bármely egyéb szállítást?

 • Természetesen a bútorszállítás esetében nagyon gyakori az aznapi szállítás megrendelése, mivel az ügyfél már a bútorüzletből felhív minket, hogy esetleg aznapi bútorszállítást kérhetne-e. Túlnyomó többségben még az aznapi szállítást is ki tudjuk vitelezni, de amennyiben lehetséges, érdemes 1-2 nappal a szállítás előtt egyeztetni cégünkkel.
 • Bútorszállítással, teherszállítással, költöztetéssel vagy bármilyen más egyéb közúti áruszállítással kapcsolatosan, hívjon minket bizalommal a hét minden napján!

  bútorszállítás, bútorszállítás budapest, bútorszállítás budapesten, bútorszállítás olcsón, bútorszállítás árak, bútorszállító cég, tehertaxi, tehertaxi budapest, tehertaxi budapesten, tehertaxi olcsón, tehertaxi árak
  KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST!

  Koncz 2004 Bt.

  "Megbízhatóság
  Gyorsaság
  Precizitás"

  Hívjon bizalommal: 06 30 286 5060